PRESS


Nya Innovationer i Världen av Premium Alkoholfria Drycker

EVE Rebellion: Banbrytande användning av Kakaofruktjuice och Framtiden för Alkoholfria Drycker i Sverige

Sveriges nya pionjär inom alkoholfria drycker, EVE Rebellion, är stolta över att presentera våra senaste innovationer inom dryckesindustrin. Vårt uppdrag är att erbjuda en helt ny dimension av smak och njutning för alla som väljer att avstå från alkohol, och vi gör detta med en stark passion för att använda naturliga och underutnyttjade ingredienser.

Kakaofruktjuice: Hjärtat av Vår Produktportfölj

Ett av de mest spännande och innovativa aspekterna av EVE Rebellion är vår användning av juice från kakaofrukt som bas för våra premium alkoholfria drycker. Kakaofruktjuice, en tidigare bortglömd restprodukt från kakaoindustrin, har blivit hjärtat i vår produktportfölj. Denna naturliga och hälsosamma juice ger en oöverträffad smakupplevelse och ger våra drycker en distinkt karaktär. Samtidigt som det bidrar till minskat matsvinn och främjar bättre förutsättningar för bönderna i Ecuador. EVE Rebellion är stolta över att vara det första bolaget i Sverige som framgångsrikt använder denna unika ingrediens för att skapa en ny standard för alkoholfria drycker.

Mikaela Persson, medgrundare av EVE Rebellion, Delar sin Vision

Vår medgrundare och VD, Mikaela Persson, delar sin vision för EVE Rebellion och dess framtid: "Jag och Emelie Wilander grundade EVE Rebellion med en passion för att förändra uppfattningen om alkoholfria drycker. Vi tror på att erbjuda konsumenter alternativ som inte kompromissar med smak, hälsa eller hållbarhet. Vår användning av kakaofruktjuice är bara ett exempel på hur vi tänker utanför boxen för att erbjuda en fantastisk smakupplevelser. Vi är övertygade om att EVE Rebellion kommer att bli det självklara valet för alla som vill njuta av en premium alkoholfri dryck."

Spännande Smaker

För närvarande erbjuder vi två spännande smaker. Våra produkter har blivit noggrant utformade och skapade för att tillgodose den växande efterfrågan på högkvalitativa och smakrika alkoholfria alternativ.

 

För mer information, vänligen kontakta:

Mikaela Persson / Co-founder & CEO
mikaela@everebellion.se
‭+46 76-414 78 74‬

Emelie Wilander / Co-founder
emelie@everebellion.se
+46 70-263 36 03

Om EVE Rebellion
EVE Rebellion är Sveriges nya pionjär inom alkoholfria drycker. Vårt företag grundades med målet att erbjuda högkvalitativa, smakrika och hälsosamma alternativ för alla som väljer att avstå från alkohol. Vi strävar efter att revolutionera dryckesindustrin genom att använda naturliga, hållbara och innovativa ingredienser. Besök vår hemsida på everebellion.se för mer information och följ oss på sociala medier för de senaste uppdateringarna. Företaget har sitt säte i Trelleborg.